Updates

Het witte elastiek raakt op. Niet alleen bij ons, maar ook bij de groothandel. Er moeten nieuwe zakken besteld worden in China en deze lading komt pas ergens in februari aan. Hierdoor hebben we duurdere elastiek elders moeten kopen en zijn we helaas genoodzaakt voor de mondkapjes met wit elastiek €0,50 meer te berekenen.

Na de tsunami van bestellingen van 5 en 6 december, voornamelijk uit België, en we totaal uitverkocht waren, druppelen de eerste dozen met nieuwe mondkapjes weer binnen van de 7 naaisters. Elke dag zullen we, gedoseerd, de voorraad op de website bijwerken. Dagelijks kun je dus bestellen, maar mondjesmaat, met de kans op uitverkocht. Het is nu even...

We hebben leuk nieuws: We hebben een bedrijfsruimte gevonden en die gaan we in de periode tussen kerst en oud en nieuw inrichten. Dan hebben we per 3 januari ons huis weer terug, krijgen we hulp bij het inpakken en verzenden en kan mijn man eindelijk zijn eigen werkzaamheden weer oppakken.

Alle mondkapjes zijn helaas uitverkocht. Het is ontzettend hard gegaan met de bestellingen. ​Er moet nu nieuwe stof besteld worden, geknipt en gemaakt. Dit kost ons minstens een week. Als er zicht is op nieuwe voorraad, dan zullen we dat meteen vermelden. We adviseren je dan ook de website in de gaten te houden.